Direct naar de inhoud.

HELP ONS MET UW STEM!!

Grote Clubactie:
Rabobank Clubkas Campagne
Financiele bijdrage Rabo Bank voor ons 23e internationale Shantyfestival gebeurd nu volgens stemming. Elke vereniging die een bankrekening heeft bij de Rabo Bank Zuid Oost Groningen kan zich laten inschrijven voor een evenement en wij hebben ons aangemeld voor het shantyfestival. Hoe gaat dit in zijn werk: Alle mensen die een rekening hebben bij de Rabo Bank Zuid Oost Groningen krijgen de mogelijkheid om maximaal 2 stemmen uit te brengen op een evenement.
– begin februari 2019 ontvangen alle leden bij de Rabo Bank per post een stemkaart. – 9-2-2019 t/m 28-2-2019 stemperiode – U kunt stemmen met het stemformulier, bij de receptie van uw bankkantoor (stembrief meenemen) of via internet www.rabobank.nl/zog
Het zou mooi zijn als onze leden, donateurs, familie, kennissen, buren etc. stemmen uit zouden brengen op ons shantyfestival 31-8-2019. Uw medewerking stellen wij zeer op prijs. Zoveel te meer stemmen, zoveel te meer geld wij ontvangen om dit prachtig evenement te organiseren. Dit geldt ook voor onze adverteerders.