Direct naar de inhoud.

Shantyfestival 31-8-2019

Shantyfestival:

 Zaterdag 31 augustus organiseren wij voor de 23e keer het internationale Shantyfestival Stadskanaal i.s.m. de Centrum Winkeliers. De voorbereidingen financieel, materieel, koren enz zijn nagenoeg afgerond.                               I.v.m. werkzaamheden betreffende het aanpassen van het Centrum moeten we de plaatsen van de podia nog even afwachten (waarschijnlijk  als voorgaande jaren) en hopende dat het weer met ons is in 2019 met een lekker zonnetje. Het programmaboekje is vanaf 15 juni gratis verkrijgbaar in het VVV kantoor bij het busstation.

 

Deelnemende koren:

De Noszélie Singers, Stadskanaal

Piratenkoor Voorwaarts – Voorwaarts, Hoogezand

Eemslander Shantys, Klazinaveen

Pekelder Pluskoor, Nieuwe Pekela

Shantykoor Stormwind, Wedde.

 

Uit Duitsland:

Shifferchor Rekum

Shantychor Haselüne, Haselüne.

Schulschiff Deutschland Chor,

Bremen Vegesack

 

Alle overige zaken zijn geregeld.

Het programmaboekje is vanaf 15 juni verkrijgbaar bij het VVV kantoor bij het