Direct naar de inhoud.

Verhuizing repetitieruimte

27 november 2019 was onze laatste repetitie in het clubgebouw van ijsvereniging Hamar  waar wij 25 jaar op een prettige manier mee hebben samengewerkt als huurder.

Dat 1 persoon dit Hamar aan kon doen, na 20 jaar een 1e zogenaamde klacht en 5 jaar later gooit hij het over een andere boeg namelijk handhaving van de vestigingsvergunning en Hamar een brief ontvangt van de gemeente dat zij onmiddellijk alle nevenactiviteiten moeten stoppen, alleen het shantykoor krijgt nog 6 weken respijt.

Het lijkt helemaal nergens op. Sport en Cultuur staat bij de gemeente wel heel laag op de agenda. Trouwens wij hebben slechts 7 keer niet kunnen repeteren in die 25 jaar omdat de ijsbaan open was.

Inmiddels hebben wij in een prettig onderhoud met het Bestuur van Wijkbelang Maarswold een nieuwe repetitieruimte gevonden in de oude G.W. Spitsenschool, Utechtselaan 138 waar wij vanaf 8 januari 2020 elke woensdagavond gaan repeteren.

Wij zijn wel een besloten club, deze avond alleen koorleden.

Repetitie van 19.30-21.30 uur.