SloganGeslaagde donateursavond 05.04.2024


Weergaloze Donateursavond vrijdag 05-04-2024

 

 

Na een generale repetitie te hebben gehad waarbij alle koorleden hun bedenkingen hadden betreffende een geslaagde donateursavond bleken deze zorgen afgelopen vrijdagavond volledig onterecht. Er stond daar een koor wat zijn weerga niet kent, allemaal gemotiveerde zangers die maar 1 doel hadden : KNALLEN !!!!!!!.

Dat hebben wij dan ook gedaan, wat een avond.

Na een serieus 1e blok met 8 nummers waarin ons nieuwste lid Roel zijn countryhoed opzette en menig toehoorder liet meezingen met country roads. Daarmee was de schaamte bij het publiek voorbij en werd er regelmatig uit volle borst meegezongen, prachtig om dit schouwspel vanaf de buhne te zien.

 

Na een korte pauze werd het 2e blok in gezet met wederom enkele solonummers van onder andere Freddy, Johan en Johan die ook deze keer ons publiek lieten meezingen met welbekende shanty,s in het engels, nederlands en duits. De stemming kwam er steeds meer in en ging van gezellig in rap tempo naar feestelijk. Om niet iedereen zowel koor als publiek nu al zijn/haar energie te laten verspillen werd een wat langere pauze ingelast met daarin de loterij met schitterende prijzen waarvan de meeste beschikbaar waren gesteld door de Knoalster middenstand. Daarvoor mijn woord van dank, helemaal super.

 

Toen werd het tijd voor de grote finale genaamd het 3e blok waarin onze ongelooflijk verlegen kok Albert de aftrap verrichtte. Dat heeft het publiek geweten wat een show zette hij deze keer weer neer. Na een aantal bekende meezingers gezongen door het koor en solisten Freddy en ondergetekende was het tijd voor onze finale. Met de nummers “let,s sail away”en “sierra madre” begon de fundering van de dansschool Gossen een beetje te bewegen maar met ons laatste nummer ging het dak er echt vanaf. Na het inzetten van de eerste tonen van “de Engelbewaarder”gingen de stoelen aan de kant en werd de hele zaal gebruikt voor een waanzinnige polonaise door bijna alle aanwezigen van 8 tot 80. GEWELDIG wat een fantastische afsluiting van een weergaloze donateursavond.

Donateurs, genodigden en zeker heren muzikanten en koorleden ontzettend bedankt voor jullie inzet en aanwezigheid bij deze geweldige donateursavond van de Noszeliesingers.

 

 

Muzikale groet , Ronald Arreman

 

voor meer kijkt u onder het kopje foto`sWilt u graag nog meer preken luisteren? Hieronder kunt u doorgaan de volgende of vorige preek.