Slogan

Nieuws25 september Maarswold

Burendag Maarswold  aan de Utrechtselaan. Zaterdag 25 september gaan wij een buitenrepetitie organiseren inclusief onze grote geluidsinstallatie .Tevens zijn op het schoolplein diverse kraampjes met lekkere hapjes, informatie over de buurtvereniging wat ze allemaal organiseren, spelattributen voor kinderen enz. Wij zingen van 10.45-11.30 uur. Mocht U interesse hebben om bij ons koor te komen zingen, kunt U alle informatie verkrijgen bv bezoek aan onze volgende repetitie op woensdagavond in de school. Graag tot ziens.  De weersomstandigheden moeten het wel toelaten.


Moestuinfair 18 september

Zaterdag 18 september staan wij op de moestuinfair, de jaarmarkt van de Volkstuinvereniging Stadskanaal nabij de RODE LOPER.30 marktkramen en wij nodigen U graag uit om U te informeren over ons koor: CD – donateur – Kajuit – Repetities – optredens enzovoort .Tevens is er weer ruimte voor een aantal nieuwe zangers en willen U graag informeren en uitnodigen voor een afspraak bij onze repetitie op woensdagavond. Graag tot ziens op de moestuinfair.


Repetitie

Een nieuwe start: 16 augustus een ledenvergadering gehad met 1 agenda punt CORONA, hoe gaan we weer beginnen. Het resultaat dat wij 8 september een proefrepetitie organiseren onder voorwaarden inzake corona maat regelen. Daarna vind een evaluatie plaats. Als de overheid besluit zoals ze nu aangeeft 1.50 meter weg, gaan we allemaal weer normaal zingen. Nadere info volgt


30 jaar Noszélie singers

30 jaar Noszelie Singers 6 mei 2023.  Wij hebben inmiddels Theater Geert Teis besproken op 29 april 2023.Het lijkt nog ver weg maar wij hebben die tijd nodig om alles goed voor te bereiden. Het wordt weer een Revue waar wij veel shanties en zeemansliedjes zingen en tussendoor worden er door Toneelvereniging UDI sketches opgevoerd. Het wordt tevens onze donateursavond  6 mei 2023 gaan de koorleden met aanhang een gezellige dag uit .Nadere info volgt.


Ledenbestand

I.v.b.m het overlijden van 2 koorleden en 1 koorlid die is verhuisd in corona tijd hebben wij weer ruimte voor een 4tal nieuwe zangers.

Als u het leuk lijkt om te zingen bij ons Shantykoor bel of mail ons even. Tel: 0599614239 of 0620126160, emailadres info@noszeliesingers.nl

Graag vermelding van naam, adres, woonplaats en telefoonnummer, dan nemen wij contact met u op en wordt u uitgenodigd op onze 1 ste repetitieavond na corona als wij weer kunnen beginnen.


Don Kosaken Chor

4 liedjes die we live hebben gezongen in theater Geert Teis staan inmiddels op onze website ( zie video`s)

Tevens hebben we schriftelijke toestemming ontvangen om de samenzang met het Don Kosaken Chor Serge Jaroff op onze website te plaatsen inclusief de intro (zie video)

 

 


Donateursavond

 In de hoop dat omstreeks 1 september de mondkapjes en 1.50 meter afstand vervalt zoals minister de Jong verwacht (onder voorbehoud) dan wordt onze donateursavond van 12 november ons 1e optreden na Corona. Tevens hebben wij 11 maart 2022 vastgelegd voor hopelijk onze normale donateursavond .Het vindt plaats in zaal Gossen ,zaal open 19.00 uur aanvang 20.00uur. Donateurs vrij entree voor 2 personen. Normale entree 5,00 euro p.p. Mooie prijzen bij de verloting. Nadere info volgt.

  


CD`s

Er zijn 8 CDs,3 MCs,2 DVDs uitgebracht. Alleen de laatste CD Home from the Sea is nog in de verkoop.

Wij hebben deze prachtige cd afgeprijsd op  5,- euro ( verzendkosten 3,50 euro)

Maar u kunt hem ook afhalen.

Bestellen: zie home per telefoon of email.

Als wij hadden kunnen optreden in corona tijd was deze cd ook al uitverkocht.

De voorraad is beperkt.

OOk leuk als verjaardagscadeau of zoiets.

 

 


Update Bezoekers website

Inmiddels in 2021  14000 bezoekers op 25.08.21

8 MAART 2021  was het zover dat onze website de 100000 bezoekers is gepasseerd. 8 jaar geleden met een start van 3000 bezoekers is het aantal bezoekers gegaan naar 18000 bezoekers per jaar en in 2021 hopen wij 20000 bezoekers te mogen verwelkomen.                         

  

 

 

 


Update Shantyfestival en de Snikke

Ook in 2021 geen Shantyfestival. Er zijn nog teveel onzekerheden van de overheid om de voorbereiding in gang te zetten

Door de overheidsmaatregelen hebben wij in overleg met de gemeente en Centrum Winkeliers moeten besluiten dat het festival in 2021 niet doorgaat en vastgesteld is op 27-8- 2022. Daar de voorbereidingen wat betreft koren en sponsoring nagenoeg was voltooid, hebben de koren en de meeste sponsors toegezegd om 27-8-2022 weer mee te doen. Toch nog een lichtpuntje, de geheel gerenoveerde Snikke is weer in de vaart en deze hebben wij gereserveerd 27-8-2022. Hij zal varen van de Eurobrug – Buinersluis – Drouwenermondsebrug en weer terug naar de Eurobrug en wel van 11.00-16.30 uur met steeds een andere bezetting, zodat het aan de Hoofdstraat ook een gezellige boel wordt.

Onderweg zal er af en toe ook worden gezongen. Het is geen officieel podium.